Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd upholds "customer munggaran, kiridit-berorientasi" pikeun nyieun produk paling praktis tur idéal, mun servo sagala rupa widang masarakat jeung pendekatan bisnis "nyokot iman alus sakumaha ieu, salamet;Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup”.kapuasan anjeun sarta kapercayaan mangrupakeun momentum kami.

Stepper Motor

  • nema 8 motor stepper hibrid

    nema 8 motor stepper hibrid

    Item spésifikasi naékna Suhu 80 ° C Max Suhu Ambient -20 ° C Max ~ + 50 ° C Insulasi Résistansi 100MQMin., 500VDC Diéléktrik Kakuatan 500VAC pikeun 1 menit aci Radial Play 0.02Max (450g-beban) Aci Axial Play 4508Max 0. beban) Max.Radial Force 20N(20mm ti th flange) Max.Axial Force 2N Eléktro Spésifikasi Modél No Lengkah Angle C) Dipeunteun Tegangan (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Phase Résistansi (Q) Phase Induktansi (mH) Nyekel Torsi (gem ...
  • nema 11 hibrid stepper motor

    nema 11 hibrid stepper motor

    Item spésifikasi naékna Suhu 80 ° C Max Suhu Ambient -20nC Max-+50 ° C Insulasi Résistansi 100MQMin.,500VDC Kakuatan diéléktrik 500VACfor1 menit aci Radial Play 0.02Max (450g-beban) Aci Axial-muter 0.08Max (beban Max) 450. Gaya Radlal 20N(20mm ti flange th) Max.Axial Force 2N Spésifikasi Eléktro Model No Sudut Lengkah (°) Dipeunteun Vbltago (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Fase Induktansi (mH) Ho...
  • nema 14 hibrid stepper motor

    nema 14 hibrid stepper motor

    Spésifikasi Item Suhu Naékna 80X Max Suhu Ambient -20X Max-+50 ° C Insulasi Résistansi 100MQMin.,500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VACfor1 menit aci Radial Play 0.02Max(450g-beban) Aci Axial Play 0.08Magla Force (450Radlax Force) Max 28N (20mm ti flange th) Max.Axial Force 10N Spésifikasi Eléktro Model No Lengkah Sudut 0 Dipeunteun Tegangan (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Fase Induktansi (mH) Hol ...
  • nema 16 motor stepper hibrid

    nema 16 motor stepper hibrid

    Item spésifikasi naékna Suhu 80 ° C Max Suhu Ambient -20nC Max-+50 ° C Insulasi Résistansi 100MQMin.,500VDC Kakuatan diéléktrik 500VACfor1 menit aci Radial Play 0.02Max (450g-beban) Aci Axial-muter 0.08Max (beban Max) 450. Radlal Force 28N(20mm ti th flange) Max.Axial Force 10N Eléktro Spésifikasi Modél No Lengkah Angle Dipeunteun Tegangan (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Fase Résistansi (s) Phase Induktansi (mH) Hol ...
  • nema 17 hibrid stepper motor

    nema 17 hibrid stepper motor

    Spésifikasi Item Suhu Naékna 80X Max Suhu Ambient -20X Max-+50 ° C Insulasi Résistansi 100MQMin.,500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VACfor1 menit aci Radial Play 0.02Max(450g-beban) Aci Axial Play 0.08Magla Force (450Radlax Force) Max 28N (20mm ti flange th) Max.Axial Force 10N Spésifikasi Eléktro Model No Lengkah Sudut 0 Dipeunteun Tegangan (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Fase Induktansi (mH) Hol ...
  • nema 23 hibrid stepper motor

    nema 23 hibrid stepper motor

    Spésifikasi Item Naékna Suhu 80 ° C Max Suhu Ambient 2 (TC Max-+50aC Résistansi Insulasi 100MnMin.,500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VAC pikeun 1 menit Shaft Radial Play 0.02Max (450g-beban) Shaft Axial-Muter 4508 Max Axial Play .Radial Force 75N(20mm ti th flange) Max.Axial Force 15N Eléktro Spésifikasi Modél No Lengkah Sudut (°) Dipeunteun Tegangan (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Fase Résistansi (Q) Phase Induktansi (mH) Ho...
  • nema 23 hibrid stepper motor1

    nema 23 hibrid stepper motor1

    Spésifikasi Item Suhu naék BOX Max Suhu Ambient -20X Max ~ + 50 ° C Insulasi Résistansi 100MQMin.p500VDC Diéléktrik Kakuatan 500VAC pikeun 1 menit aci Radial Play 0.02Max (450g-beban) Aci Axial Play 0.08Max (450g-beban) Max.Gaya Radial 75N(20mm ti flange th) Max.Axial Force 15N Spésifikasi Eléktro Model No Sudut Lengkah (°) Tegangan Dipeunteun (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Fase Induktansi (mH...
  • nema 24 motor stepper hibrid

    nema 24 motor stepper hibrid

    Item spésifikasi naékna Suhu 80 ° C Max Suhu Ambient -20 ° C Max ~ + 50 ° C Insulasi Résistansi 100MQMin., 500VDC Diéléktrik Kakuatan 500VAC pikeun 1 menit aci Radial Play 0.02Max (450g-beban) Aci Axial Play 4508Max 0. beban) Max.Radial Force 75N(20mm ti th flange) Max.Axial Force 15N Eléktro Spésifikasi Modél No Lengkah Sudut (°) Dipeunteun Tegangan (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Phase Résistansi (Q) Phase Induktansi (mH) Nyekel Torsi ( Kg.cm...
  • nema 34 motor stepper hibrid

    nema 34 motor stepper hibrid

    Spésifikasi Item Naékna Suhu 80 ° C Max Suhu Ambient 2 (TC Max-+50aC Résistansi Insulasi 100MnMin.,500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VAC pikeun 1 menit Shaft Radial Play 0.02Max (450g-beban) Shaft Axial-Muter 4508 Max Axial Play .Radial Force 220N(20mm ti th flange) Max.Axial Force 60N Eléktro Spésifikasi Modél No Lengkah Sudut (°) Dipeunteun Tegangan (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Fase Résistansi (O) Phase Induktansi (mH) ...
  • nema 42 hibrid stepper motor

    nema 42 hibrid stepper motor

    Spésifikasi Item Naékna Suhu 80X Max Suhu Ambient -20X Max-+50 ° C Résistansi Insulasi 100MQMin.,500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VACfor1 menit Shaft Radial Play 0.02Max(450g-load) Shaft Axial Play 0.08Max Play (0.08Max)Gaya Radial 220N(20mm ti flange th) Max.Axial Force 60N Spésifikasi Listrik Modél No Sudut Lengkah (°) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Fase Induktansi (mH) Nyekel Torsi (Nm..
  • nema 52 motor stepper hibrid

    nema 52 motor stepper hibrid

    Item spésifikasi naékna Suhu 80 ° C Max Suhu Ambient -20 ° C Max ~ + 50 ° C Insulasi Résistansi 100MQMin., 500VDC Diéléktrik Kakuatan 500VAC pikeun 1 menit aci Radial Play 0.02Max (450g-beban) Aci Axial Play 4508Max 0. beban) Max.Radial Force 220N(20mm ti th flange) Max.Axial Force 60N Eléktro Spésifikasi Modél No Lengkah Sudut (°) Dipeunteun Ayeuna (A) Fase Résistansi (Q) Fase Induktansi (mH) Nyekel Torsi (Nm) Panjang Motor ( mm)...