Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

Motor Stepper

  • nema 8 hybrid stepper motor

    nema 8 hibrid stepper motor

    Barang Spesifikasi Suhu naékna 80 ° C Max Suhu sekitar -20 ° C Max ~ + 50 ° C Résistansi Résistansi 100MQMin., 500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VAC salami 1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-beban) Poros Axial Play 0.08Max (450g- beban) Max. Force Radial 20N (20mm ti flange th) Max. Maxx Force 2N Listrik Spesifikasi Modél No Step Angle C) Voltage Dipeunteun (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Phase Inductance (mH) Holding Torsi (gem ...
  • nema 11  hybrid stepper motor

    nema 11 hibrid stepper motor

    Barang Spesifikasi Suhu naékna 80 ° C Max Suhu sekitar -20nC Max- + 50 ° C Résistansi Résistansi 100MQMin., Kakuatan Diéléktrik 500VDC 500VACfor1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-load) Poros Axial Play 0.08Max (450g-load) Max. Radlal Force 20N (20mm ti flange th) Max.Axial Force 2N Listrik Spesifikasi Modél No Step Angle (°) Dipeunteun Vbltago (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Phase Inductance (mH) Ho ...
  • nema 14  hybrid stepper motor

    nema 14 hibrid stepper motor

    Barang Spesifikasi Suhu naék 80X Max Suhu sekitar -20X Max- + 50 ° C Résistansi Résistansi 100MQMin., 500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VACfor1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-load) Poros Axial Play 0.08Max (450g-load) Max. Forcelalad 28N (20mm ti flange th) Max.Axial Force 10N Listrik Spésifikasi Modél No Step Angle 0 Voltage Dipeunteun (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Fase Resistansi (Q) Phase Inductance (mH) Hol ...
  • nema 16  hybrid stepper motor

    nema 16 motor stepper hibrid

    Barang Spesifikasi Suhu naékna 80 ° C Max Suhu sekitar -20nC Max- + 50 ° C Résistansi Résistansi 100MQMin., Kakuatan Diéléktrik 500VDC 500VACfor1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-load) Poros Axial Play 0.08Max (450g-load) Max. Radlal Force 28N (20mm ti flange th) Max. Axial Force 10N Éléktrik Listrik Modél Henteu Lengkah Sudut Dipeunteun Tegangan (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Fase Résistansi (s) Phase Inductance (mH) Hol ...
  • nema 17  hybrid stepper motor

    nema 17 hibrid stepper motor

    Barang Spesifikasi Suhu naék 80X Max Suhu sekitar -20X Max- + 50 ° C Résistansi Résistansi 100MQMin., 500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VACfor1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-load) Poros Axial Play 0.08Max (450g-load) Max. Forcelalad 28N (20mm ti flange th) Max.Axial Force 10N Listrik Spésifikasi Modél No Step Angle 0 Voltage Dipeunteun (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Fase Resistansi (Q) Phase Inductance (mH) Hol ...
  • nema 23  hybrid stepper motor

    nema 23 hibrid stepper motor

    Item Spésifikasi Suhu naékna 80 ° C Max Ambient Suhu 2 (TC Max- + 50aC Insulasi Résistansi 100MnMin., 500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VAC salami 1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-beban) Poros Axial Play 0.08Max (450g-beban) Max .Radial Force 75N (20mm ti flange th) Max.Axial Force 15N Listrik Spésifikasi Modél No Step Angle (°) Voltage Dipeunteun (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Phase Inductance (mH) Ho ...
  • nema 23  hybrid stepper motor1

    nema 23 hibrida stepper motor1

    Barang Spesifikasi Suhu naékna BOX Max Ambient Temperature -20X Max ~ + 50 ° C Insulasi Resistansi 100MQMin.p500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VAC salami 1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-beban) Poros Axial Play 0.08Max (450g-beban) Max. Radial Force 75N (20mm ti flange th) Max. Maxial Force 15N Listrik Spesifikasi Modél No Step Angle Step °) Voltage Dipeunteun (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Phase Inductance (mH ...
  • nema 24  hybrid stepper motor

    nema 24 motor stepper hibrid

    Barang Spesifikasi Suhu naékna 80 ° C Max Suhu sekitar -20 ° C Max ~ + 50 ° C Résistansi Résistansi 100MQMin., 500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VAC salami 1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-beban) Poros Axial Play 0.08Max (450g- muatan) Max. Force Radial 75N (20mm ti flange th) Max. Maxx Force 15N Éléktrik Listrik Modél No Step Angle (°) Voltage Dipeunteun (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Phase Inductance (mH) Holding Torsi ( Kg.cm ...
  • nema 34  hybrid stepper motor

    nema 34 hibrid stepper motor

    Item Spésifikasi Suhu naékna 80 ° C Max Ambient Suhu 2 (TC Max- + 50aC Insulasi Résistansi 100MnMin., 500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VAC salami 1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-beban) Poros Axial Play 0.08Max (450g-beban) Max .Radial Force 220N (20mm ti flange th) Max. Maxial Force 60N Listrik Spésifikasi Modél No Step Angle (°) Voltage Dipeunteun (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (O) Phase Inductance (mH) ...
  • nema 42  hybrid stepper motor

    motor stepper nema 42 hibrid

    Barang Spesifikasi Suhu naék 80X Max Suhu sekitar -20X Max- + 50 ° C Résistansi Résistansi 100MQMin., 500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VACfor1 menit Shaft Radial Play 0.02Max (450g-load) Poros Axial Play 0.08Max (450g-load) Max. Radial Force 220N (20mm ti flange th) Max. Maxial Force 60N Spesifikasi Listrik Modél No Step Angle (°) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Phase Inductance (mH) Holding Torque (Nm ..
  • nema 52  hybrid stepper motor

    nema 52 hibrid stepper motor

    Barang Spesifikasi Suhu naékna 80 ° C Max Suhu sekitar -20 ° C Max ~ + 50 ° C Résistansi Résistansi 100MQMin., 500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VAC salami 1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-beban) Poros Axial Play 0.08Max (450g- beban) Max. Pasukan Radial 220N (20mm ti flange th) Max. Paksa Campuran Modél Listrik 60N Modél Lengkah Henteu Lengkep (°) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Phase Inductance (mH) Holding Torsi (Nm) Panjang Motor ( mm) ...