Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

supir stepper

  • stepper motor driver

    supir motor stepper

    Indikator Produk
    Newkye stepper motor supir panerapan sareng 32-bit DSP, technoloty subdivision gelombang sinus murni, kalayan low-noise, low-vibration sareng suhu naék, 2-phase sareng supir motor stepper 3-phase ngagaduhan isolasi optik internal, réspon frékuénsi paling luhur 200KHz. Kinerja tinggi stepper drive digital ngagaduhan fungsi otomatis satengah ayeuna, uji-diri, langkung voltase, handapeun voltase, dina panangtayungan ayeuna. Cocog sareng motor Nema 17, Nema 23, Nema 24, Nema 34, Nema 42, Nema 52 séting.