Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

Motor Servo Spindle

  • Ac Servo Spindle Motor

    Ac Servo Spindle Motor

    Indéks kinerja: Nami Indéks Encoder (Tiasa milih) CE9-1024 (paningkatan) CE9-2500 (paningkatan) CE9-17B (nilai mutlak) RZ12-1024 (trafo puteran) Struktur penyambungan batang G: sumbu optik J: slot konci Metode pamasangan B3 B5 B35 kelas protéksi IP55 Kelas insulasi kelas F Geter kelas S Noise ≤70dB (A) Suhu -15 ~ 45 Kalembaban lingkungan ≤95% Modél RH No Ngaran Katerangan Jumlah Katalog Explanatio ...