Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

Motor Servo

  • 40 Series Servo Motor

    40 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 60 Series Servo Motor

    60 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 80 Series Servo Motor

    80 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 90 Series Servo Motor

    90 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 110 Series Servo Motor

    110 Series Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 130 Series Servo Motor

    130 Series Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 130H Series Servo Motor

    130H Series Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 150 Series Servo Motor

    150 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 180 Series Servo Motor

    180 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 180H Series Servo Motor

    180H Series Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.