Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd upholds "customer munggaran, kiridit-berorientasi" pikeun nyieun produk paling praktis tur idéal, mun servo sagala rupa widang masarakat jeung pendekatan bisnis "nyokot iman alus sakumaha ieu, salamet;Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup”.kapuasan anjeun sarta kapercayaan mangrupakeun momentum kami.

Supir Servo

  • NJ001 runtuyan servo drvier

    NJ001 runtuyan servo drvier

    Spésifikasi drive Servo Modeu spésifikasi dasar NJ001-08 NJ001-13 NJ001-20 NJ001-50 Arus maksimum (A) 10.7 12.7 18.0 25.0 Catu daya fase tunggal AC170~253V 50/60Hz Métode Cooling Alami / Fan?Métode kontrol Kontrol SVPWM Encoder Garis propinsi atanapi encoder incremental Fungsi internal tampilan sareng operasi Genep tampilan tujuh ruas LED: opat kenop fungsi Kontrol posisi modél kontrol / uji coba laju / jog run /...
  • NJ101 runtuyan servo drvier

    NJ101 runtuyan servo drvier

    *1.Laju totation dipeunteun: nalika beban pinuh, rasio laju diartikeun salaku laju minimum [motor moal ngareureuhkeun]
    *2.Nalika paréntah dipeunteun laju rotasi, laju turun naek laju diartikeun salaku [Laju rotasi beban kosong laju rotasi beban pinuh] laju rotasi dipeunteun.
    *3.Sistem TN: Sistem distribusi kakuatan anu gaduh hiji titik langsung dibumi, bagian konduktif anu kakeunaan tina pamasangan dihubungkeun ka titik éta ku konduktor bumi pelindung.