Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

Supir Servo

  • NJ001 series servo drvier

    NJ001 séri servo drvier

    Servo drive spésifikasi Modeu spésifikasi dasar NJ001-08 NJ001-13 NJ001-20 NJ001-50 Arus maksimum (A) 10.7 12.7 18.0 25.0 Panyaluran listrik fase tunggal AC170 ~ 253V 50 / 60Hz Metode cooling Pendinginan alami / kipas Cooling? Metode kontrol SVPWM control Encoder Provinsi atanapi encoder nambahan tampilan fungsi internal sareng operasi Genep tina tujuh-ruas tampilan LED: opat tombol control Kontrol posisi modél / speed trial run / jog run / ...
  • NJ101 series servo drvier

    Servisi servo seri NJ101

    * 1. Dipeunteun kagancangan total: nalika beban pinuh, rasio gancang dihartikeun salaku kagancangan minimum [motor moal lirén]
    * 2. Nalika paréntah dipeunteun laju rotasi, tingkat fluktuasi laju dihartikeun salaku [Kecap rotasi kosong speed rotasi beban lengkep] laju rotasi dipeunteun.
    * 3. Sistem TN: Sistem distribusi kakuatan anu ngagaduhan hiji titik langsung dibumikeun, bagian konduktif anu kabuka tina pamasangan disambungkeun ka titik éta ku konduktor bumi pelindung.