Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd upholds "customer munggaran, kiridit-berorientasi" pikeun nyieun produk paling praktis tur idéal, mun servo sagala rupa widang masarakat jeung pendekatan bisnis "nyokot iman alus sakumaha ieu, salamet;Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup”.kapuasan anjeun sarta kapercayaan mangrupakeun momentum kami.

Produk

  • DELTA PLC - Controllers Logika Programmable DVP-ES2 SERIES

    DELTA PLC - Controllers Logika Programmable DVP-ES2 SERIES

    PLC - Controllers Logika Programmable

    Programmable logic controller (PLC) nyaéta sistem kontrol anu ngagunakeun operasi éléktronik.Prosedur panyimpen anu gampang, prinsip ngalegaan anu praktis, fungsi kontrol sekuensial / posisi, cacah waktos sareng kontrol input / output sacara lega dilarapkeun kana bidang kontrol otomatisasi industri.

    Delta DVP séri controller logika programmable nawarkeun-speed tinggi, aplikasi stabil sarta pohara dipercaya dina sagala jinis mesin automation industri.Salian operasi logika gancang, parentah bountiful sarta sababaraha kartu fungsi, ongkos-éféktif DVP-PLC ogé ngarojong rupa-rupa protokol komunikasi, nyambungkeun AC motor drive Delta urang, servo, panganteur mesin manusa sarta controller suhu ngaliwatan jaringan industri dina lengkep ". Delta Solution" kanggo sadaya pangguna.

     

    Controllers Logika Programmable - DVP Series

    Delta DVP séri controller logika programmable nawarkeun-speed tinggi, aplikasi stabil sarta pohara dipercaya dina sagala jinis mesin automation industri.Salian operasi logika gancang, parentah bountiful sarta sababaraha kartu fungsi, ongkos-éféktif DVP-PLC ogé ngarojong rupa-rupa protokol komunikasi, nyambungkeun AC motor drive Delta urang, servo, panganteur mesin manusa sarta controller suhu ngaliwatan jaringan industri dina lengkep ". Delta Solution" kanggo sadaya pangguna.

    DVP-ES2 Series

    Runtuyan ES2 nyaéta PLC leutik pikeun kontrol sequential dasar.Éta ekonomis, kacida efisien sareng fungsional.

    Bubuka produk

    Aplikasi

     

    HVAC, molding mesin suntik, manajemén gudang badag, mesin bungkusan, mesin tékstil tepat, sistem logistik

    spésifikasi
    1. Titik MPU: 16/20/24/32/40/60
    2. Kapasitas program: 16k léngkah
    3. Diwangun-di sareng 3 palabuhan COM: 1 palabuhan RS-232 sareng 2 palabuhan RS-485, sadayana tiasa beroperasi sacara mandiri (Master / Budak)
    4. Max.Titik I/O: 256 titik input + 16 titik kaluaran, atawa 256 titik kaluaran + 16 titik input
    5. DVP-EX2 MPU diwangun kalayan 12-bit 4AD / 2DA sareng nawiskeun modul analog / suhu resolusi 14-bit.
    6. Diwangun-di kalayan 8 titik input-speed tinggi (2 titik pikeun 100kHz, 6 titik pikeun 10kHz) jeung ngarojong U / D, U / D Dir, A / B mode cacah.
    7. Parentah kontrol gerak anyar: Tutup kontrol loop, tanda alignment, tameng, speed variabel saharita, S-Curve akselerasi/deselerasi
    8. Aplikasi dina industri munculna: parentah ekslusif jeung blok fungsi dirancang pikeun PV tracker surya
    9. Parentah gunana pikeun inverter frékuénsi: Pikeun ngadalikeun jalan maju, jalan mundur, RUN sareng STOP tina drive motor AC Delta@@s.
    10. Perlindungan sandi: Sandi pikeun subrutin, ID pangguna, larangan dina waktos percobaan
    11. Palaksanaan instruksi anu efisien pisan
  • DELTA DVP-ES3 / 2 Modul ékspansi runtuyan

    DELTA DVP-ES3 / 2 Modul ékspansi runtuyan

    PLC - Controllers Logika Programmable

    Programmable logic controller (PLC) nyaéta sistem kontrol anu ngagunakeun operasi éléktronik.Prosedur panyimpen anu gampang, prinsip ngalegaan anu praktis, fungsi kontrol sekuensial / posisi, cacah waktos sareng kontrol input / output sacara lega dilarapkeun kana bidang kontrol otomatisasi industri.

    Delta DVP séri controller logika programmable nawarkeun-speed tinggi, aplikasi stabil sarta pohara dipercaya dina sagala jinis mesin automation industri.Salian operasi logika gancang, parentah bountiful sarta sababaraha kartu fungsi, ongkos-éféktif DVP-PLC ogé ngarojong rupa-rupa protokol komunikasi, nyambungkeun AC motor drive Delta urang, servo, panganteur mesin manusa sarta controller suhu ngaliwatan jaringan industri dina lengkep ". Delta Solution" kanggo sadaya pangguna.

    Controllers Logika Programmable - DVP Series

    Delta DVP séri controller logika programmable nawarkeun-speed tinggi, aplikasi stabil sarta pohara dipercaya dina sagala jinis mesin automation industri.Salian operasi logika gancang, parentah bountiful sarta sababaraha kartu fungsi, ongkos-éféktif DVP-PLC ogé ngarojong rupa-rupa protokol komunikasi, nyambungkeun AC motor drive Delta urang, servo, panganteur mesin manusa sarta controller suhu ngaliwatan jaringan industri dina lengkep ". Delta Solution" kanggo sadaya pangguna.

     

    DVP-ES3 / 2 Series ékspansi Module

     

    Bubuka produk

    Fitur & Kauntungan

     

    Modul digital (output/input/mix), modul analog (output/input/mix), modul pangukuran suhu, modul solver

    Aplikasi

     

    HVAC, mesin percetakan, mesin bungkusan, mesin suntik molding, sistem inspeksi

    spésifikasi
    1. Modul digital (kaluaran/input/campuran): 8,16, 32 (daya AC)
    2. Modul analog (kaluaran/input/campuran): 4 saluran, 6 saluran input (14-bit)
    3. Modul pangukuran suhu: waktos konversi 200ms / saluran, akurasi sadayana +/-0.6%, résolusi RTD inputs Pt100 / Pt1000 / Ni100 / Ni1000, input thermocouple J, K, R, S, T, E, tipe N
    4. Modul Resolver: jarak 50M, resolusi 12-bit, 500rpm, deteksi disconnection dirojong
  • DELTA PLC - Controllers Logika Programmable DVP-ES3 SERIES

    DELTA PLC - Controllers Logika Programmable DVP-ES3 SERIES

    PLC - Controllers Logika Programmable

    Programmable logic controller (PLC) nyaéta sistem kontrol anu ngagunakeun operasi éléktronik.Prosedur panyimpen anu gampang, prinsip ngalegaan anu praktis, fungsi kontrol sekuensial / posisi, cacah waktos sareng kontrol input / output sacara lega dilarapkeun kana bidang kontrol otomatisasi industri.

    Delta DVP séri controller logika programmable nawarkeun-speed tinggi, aplikasi stabil sarta pohara dipercaya dina sagala jinis mesin automation industri.Salian operasi logika gancang, parentah bountiful sarta sababaraha kartu fungsi, ongkos-éféktif DVP-PLC ogé ngarojong rupa-rupa protokol komunikasi, nyambungkeun AC motor drive Delta urang, servo, panganteur mesin manusa sarta controller suhu ngaliwatan jaringan industri dina lengkep ". Delta Solution" kanggo sadaya pangguna.

    Controllers Logika Programmable - DVP Series

    Delta DVP séri controller logika programmable nawarkeun-speed tinggi, aplikasi stabil sarta pohara dipercaya dina sagala jinis mesin automation industri.Salian operasi logika gancang, parentah bountiful sarta sababaraha kartu fungsi, ongkos-éféktif DVP-PLC ogé ngarojong rupa-rupa protokol komunikasi, nyambungkeun AC motor drive Delta urang, servo, panganteur mesin manusa sarta controller suhu ngaliwatan jaringan industri dina lengkep ". Delta Solution" kanggo sadaya pangguna.

    DVP-ES3 Series

    Seri DVP-ES3 mangrupikeun PLC langsing pikeun kontrol sareng aplikasi anu tiasa diprogram luhur.CPU na diwangun-di kalawan 4-speed tinggi counter inputs, nepi ka 4-sumbu kontrol (pulsa), sarta rojongan pikeun total 8-sumbu (CANopen) outputs posisi (opsional).Éta nyayogikeun sababaraha protokol sareng fungsi jaringan anu kuat, sareng pangguna tiasa gancang ngalengkepan integrasi sareng sambungan liwat parangkat lunak konfigurasi anu ramah-pamaké.

    Bubuka produk

    Aplikasi

     

    • Mesin ngolah, mesin suntik molding, mesin bungkusan, mesin tékstil precision, gudang badag skala, sistem logistik
    spésifikasi
    1. CPU:
      - 32-bit processor speed tinggi
      - Titik I/O terpasang: 32/48/64/80
    2. Kapasitas program: 64k léngkah
    3. ngadaptar umum: 64k kecap
    4. Palabuhan komunikasi: RS-485 * 2, Ethernet * 1, sareng CANopen DS301 * 1
    5. Antarbeungeut SD internal (Micro SD)
    6. Max.Titik I/O: 256 titik (256 input / 256 kaluaran)
    7. 4 counters-speed tinggi: frékuénsi maksimum 200 kHz pikeun tiap counter
    8. 4-sumbu (8 titik) kaluaran posisi-speed tinggi dina 200 kHz
    9. Ngarojong total 8-axis (CANopen) outputs posisi
    10. Ngarojong IEC61131-3 programming (LD, ST, SFC jeung CFC)

     

  • Delta HMI Toel Panel HMI - Antarmuka Mesin Asasi Manusa DOP-107BV

    Delta HMI Toel Panel HMI - Antarmuka Mesin Asasi Manusa DOP-107BV

    Toél Panel HMI - Antarmuka Mesin Asasi Manusa

    Antarmuka mesin manusa (HMI) mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun interaksi antara pangguna sareng alat otomatis.Produk HMI Delta nyadiakeun rupa-rupa palabuhan komunikasi pikeun komunikasi gancang jeung kontrol merenah tina rupa-rupa mesin, sistem jeung fasilitas.Layar rampa warna ngamungkinkeun éntri parameter intuitif sareng rupa-rupa cara pikeun nampilkeun data variabel, kalebet grafik tren sareng elemen alarem.Résolusi luhur LCD tampilan visualizes operasi, monitoring jeung kontrol efisien sacara real waktu.Sajaba ti éta, software éditan ramah-pamaké nungtun pamaké dina gancang nyieun ikon visual gampang-to-napigasi sarta gampang ngarancang layar monitoring intuitif pikeun aplikasi, bari nyieun pangaluyuan, scheduling, sarta programming runtuyan operasional nu ningkatkeun kalenturan sarta ngahemat waktos ngembangkeun.Ieu ngahontal ngembangkeun sistem gancang nu simplifies wiring tur instalasi, ngahemat expenses operasi, sarta ngajadikeun sistem leuwih efisien, ngaleungitkeun adjustment consuming waktu jeung waragad perawatan tambahan.

    DOP-100 runtuyan

    Delta's Human Machine Interface DOP-100 Series ngadopsi prosesor Cortex-A8 anu pang anyarna sareng panel tampilan LCD 65,536 warna kalayan kacaangan anu luhur sareng kontras.Seri DOP-100 ngadukung sababaraha fungsi jaringan, kalebet FTP, E-mail, VNC (Virtual Network Computing) Remote Monitoring, sareng NTP (Network Time Protocols) pikeun nyumponan sarat palanggan pikeun aplikasi awan sareng manufaktur pinter.

    Dasar HMI

    Dasar HMI gaduh pungsi dasar sareng pamasangan anu gampang pikeun aplikasi industri.Kalayan panyalindungan waterproof IP55, éta cocog pikeun lingkungan kasar.

     

    Bubuka produk

    spésifikasi
    1. 7 "(800 * 480) 65.536 Warna TFT
    2. Cortex-A8 800MHz CPU
    3. 256 MB RAM
    4. 256 MB ROM
    5. 1 port COM / 1 port COM extension
    6. USB Host
    7. Klién USB
    8. Sertifikasi CE / UL
    9. Suhu operasi: 0 ℃ ~ 50 ℃
    10. Suhu Panyimpenan: -20 ℃ ~ 60 ℃
    11. kali pencét: > 1,000K kali
  • Delta HMI Toel Panel HMI - Antarmuka Mesin Asasi Manusa DOP-103BQ

    Delta HMI Toel Panel HMI - Antarmuka Mesin Asasi Manusa DOP-103BQ

    Toél Panel HMI - Antarmuka Mesin Asasi Manusa

    Antarmuka mesin manusa (HMI) mangrupikeun platform anu ngamungkinkeun interaksi antara pangguna sareng alat otomatis.Produk HMI Delta nyadiakeun rupa-rupa palabuhan komunikasi pikeun komunikasi gancang jeung kontrol merenah tina rupa-rupa mesin, sistem jeung fasilitas.Layar rampa warna ngamungkinkeun éntri parameter intuitif sareng rupa-rupa cara pikeun nampilkeun data variabel, kalebet grafik tren sareng elemen alarem.Résolusi luhur LCD tampilan visualizes operasi, monitoring jeung kontrol efisien sacara real waktu.Sajaba ti éta, software éditan ramah-pamaké nungtun pamaké dina gancang nyieun ikon visual gampang-to-napigasi sarta gampang ngarancang layar monitoring intuitif pikeun aplikasi, bari nyieun pangaluyuan, scheduling, sarta programming runtuyan operasional nu ningkatkeun kalenturan sarta ngahemat waktos ngembangkeun.Ieu ngahontal ngembangkeun sistem gancang nu simplifies wiring tur instalasi, ngahemat expenses operasi, sarta ngajadikeun sistem leuwih efisien, ngaleungitkeun adjustment consuming waktu jeung waragad perawatan tambahan.

    DOP-100 runtuyan

    Delta's Human Machine Interface DOP-100 Series ngadopsi prosesor Cortex-A8 anu pang anyarna sareng panel tampilan LCD 65,536 warna kalayan kacaangan anu luhur sareng kontras.Seri DOP-100 ngadukung sababaraha fungsi jaringan, kalebet FTP, E-mail, VNC (Virtual Network Computing) Remote Monitoring, sareng NTP (Network Time Protocols) pikeun nyumponan sarat palanggan pikeun aplikasi awan sareng manufaktur pinter.

    Dasar HMI

    Dasar HMI gaduh pungsi dasar sareng pamasangan anu gampang pikeun aplikasi industri.Kalayan panyalindungan waterproof IP55, éta cocog pikeun lingkungan kasar.

    Bubuka produk

    spésifikasi
    1. 4,3 "(480 * 272) 65,536 Warna TFT
    2. Cortex-A8 800MHz CPU
    3. 256 MB RAM
    4. 256 MB ROM
    5. 1 port COM / 1 port COM extension
    6. USB Host
    7. Klién USB
    8. Sertifikasi CE / UL
    9. Suhu operasi: 0 ℃ ~ 50 ℃
    10. Suhu Panyimpenan: -20 ℃ ~ 60 ℃
    11. kali pencét: > 1,000K kali

     

  • 40 Runtuyan Servo Motor

    40 Runtuyan Servo Motor

    Pancegahan instalasi
    1.Pasang / ngabongkar kana tungtung aci motor, ulah pencét aci teuas, pikeun nyegah karuksakan encoder di sisi séjén aci motor.
    2.Try pikeun nyegah Geter base as, pikeun nyegah bearing ruksak.

  • 60 Runtuyan Servo Motor

    60 Runtuyan Servo Motor

    Pancegahan instalasi
    1.Pasang / ngabongkar kana tungtung aci motor, ulah pencét aci teuas, pikeun nyegah karuksakan encoder di sisi séjén aci motor.
    2.Try pikeun nyegah Geter base as, pikeun nyegah bearing ruksak.

  • 80 Runtuyan Servo Motor

    80 Runtuyan Servo Motor

    Pancegahan instalasi
    1.Pasang / ngabongkar kana tungtung aci motor, ulah pencét aci teuas, pikeun nyegah karuksakan encoder di sisi séjén aci motor.
    2.Try pikeun nyegah Geter base as, pikeun nyegah bearing ruksak.

  • 90 Runtuyan Servo Motor

    90 Runtuyan Servo Motor

    Pancegahan instalasi
    1.Pasang / ngabongkar kana tungtung aci motor, ulah pencét aci teuas, pikeun nyegah karuksakan encoder di sisi séjén aci motor.
    2.Try pikeun nyegah Geter base as, pikeun nyegah bearing ruksak.

  • 110 Runtuyan Servo Motor

    110 Runtuyan Servo Motor

    Pancegahan instalasi
    1.Pasang / ngabongkar kana tungtung aci motor, ulah pencét aci teuas, pikeun nyegah karuksakan encoder di sisi séjén aci motor.
    2.Try pikeun nyegah Geter base as, pikeun nyegah bearing ruksak.

  • 130 Runtuyan Servo Motor

    130 Runtuyan Servo Motor

    Pancegahan instalasi
    1.Pasang / ngabongkar kana tungtung aci motor, ulah pencét aci teuas, pikeun nyegah karuksakan encoder di sisi séjén aci motor.
    2.Try pikeun nyegah Geter base as, pikeun nyegah bearing ruksak.

  • 130H Series Servo Motor

    130H Series Servo Motor

    Pancegahan instalasi
    1.Pasang / ngabongkar kana tungtung aci motor, ulah pencét aci teuas, pikeun nyegah karuksakan encoder di sisi séjén aci motor.
    2.Try pikeun nyegah Geter base as, pikeun nyegah bearing ruksak.