Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

Produk

  • 40 Series Servo Motor

    40 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 60 Series Servo Motor

    60 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 80 Series Servo Motor

    80 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 90 Series Servo Motor

    90 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 110 Series Servo Motor

    110 Series Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 130 Series Servo Motor

    130 Series Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 130H Series Servo Motor

    130H Series Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 150 Series Servo Motor

    150 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 180 Series Servo Motor

    180 Runut Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • 180H Series Servo Motor

    180H Series Servo Motor

    Pancegahan pamasangan
    1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
    2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.

  • nema 8 hybrid stepper motor

    nema 8 hibrid stepper motor

    Barang Spesifikasi Suhu naékna 80 ° C Max Suhu sekitar -20 ° C Max ~ + 50 ° C Résistansi Résistansi 100MQMin., 500VDC Kakuatan Diéléktrik 500VAC salami 1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-beban) Poros Axial Play 0.08Max (450g- beban) Max. Force Radial 20N (20mm ti flange th) Max. Maxx Force 2N Listrik Spesifikasi Modél No Step Angle C) Voltage Dipeunteun (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Phase Inductance (mH) Holding Torsi (gem ...
  • nema 11  hybrid stepper motor

    nema 11 hibrid stepper motor

    Barang Spesifikasi Suhu naékna 80 ° C Max Suhu sekitar -20nC Max- + 50 ° C Résistansi Résistansi 100MQMin., Kakuatan Diéléktrik 500VDC 500VACfor1 menit Poros Radial Play 0.02Max (450g-load) Poros Axial Play 0.08Max (450g-load) Max. Radlal Force 20N (20mm ti flange th) Max.Axial Force 2N Listrik Spesifikasi Modél No Step Angle (°) Dipeunteun Vbltago (V) Dipeunteun Ayeuna (A) Résistansi Fase (Q) Phase Inductance (mH) Ho ...
123 Teras> >> Halaman 1/3