Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

Controller motong Plasma

  • Plasma Cutter Controller

    Controller motong Plasma

    • Menu basa Cina / Inggris / Perancis / Portugis / Rusia / Denmark / Koréa, ménu na tiasa dialihkeun ngan ku hiji konci.
    • 47 kategori grafik anu béda (kalebet pola grid), bagian chip sareng bagian liang mangrupikeun alternatif.
    • Ngadukung kode EIA (kode G) sareng sababaraha rupa perangkat lunak FastCAM 、 FreeNest 、 SmartNest 、 旧 E.
    • Desain keyboard anu kompak sareng file anu gampang dipasang.
    • Grafik ngagaduhan sababaraha operasi sapertos Proporsi, Puteran, Eunteung.
    • Grafik tiasa ditata dina matrix, interaksi, modeu tumpuk.
    • pelat waja tiasa disaluyukeun numutkeun sisi baja nanaon.