Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd upholds "customer munggaran, kiridit-berorientasi" pikeun nyieun produk paling praktis tur idéal, mun servo sagala rupa widang masarakat jeung pendekatan bisnis "nyokot iman alus sakumaha ieu, salamet;Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup”.kapuasan anjeun sarta kapercayaan mangrupakeun momentum kami.

Plasma cutter controller

  • Plasma cutter controller

    Plasma cutter controller

    • menu Cina/Inggris/Perancis/Portugis/Rusia/Denmark/Korea,menu nu bisa switched ngan ku hiji konci.
    • 47 kategori grafik béda (kaasup pola grid), bagian chip sarta bagian liang alternatif.
    • Rojongan kode EIA (kode G) jeung sagala rupa software FastCAM, FreeNest, SmartNest, 旧E.
    • Desain keyboard kompak jeung gampang pikeun input file.
    • Grafik gaduh sababaraha operasi sapertos Proportion, Rotate, Mirror.
    • Grafik bisa arrayed dina matrix, interaksi, modus tumpuk.
    • pelat baja bisa disaluyukeun nurutkeun sagala samping baja.