Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd upholds "customer munggaran, kiridit-berorientasi" pikeun nyieun produk paling praktis tur idéal, mun servo sagala rupa widang masarakat jeung pendekatan bisnis "nyokot iman alus sakumaha ieu, salamet;Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup”.kapuasan anjeun sarta kapercayaan mangrupakeun momentum kami.