Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

produk séjén

  • Lubrication Pump

    Pompa Pelumasan

    Pompa pelumasan ieu mangrupikeun pompa pelumasan kontrol otomatis, cocog pikeun sistem garis tunggal redaman (SLR), siklus suntikan minyak nyaéta 10-999 menit, aliran suntikan nyaéta 1-99 ml, tekanan nyaéta 1,2 Mpa, kalayan kauntungan low noise , efisiensi tinggi, operasi saderhana, sareng sajabana éta sacara liar dianggo pikeun pelumas peralatan, pituduh rel sareng ranté dina alat mesin, mesin tekstil, lift, mesin damel kayu sareng sajabina pikeun ngahontal pangaruh tanpa operasi manual, otomatis waktu kuantitatif .. .
  • Handwheel

    Handwheel

    2-6 Axis 100/25 PPR 5v / 12v / 24v MPG Handwheel

    Aplikasi:

    Éta tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa sistem CNC, sapertos FANUC, SELCA, HANUC, SIEMENS, MITSUBISHI, FAGOR, HEIDENHAIN, LNC, SYNTEC, SKY, HUM, GSK, KND, HNC, NEWKYE, WASHING, sareng anu terkenal Sistem CNC.

    Konsumén tiasa milih modél numutkeun tegangan kaluaran (DC5 ~ DC15V) sareng kaluaran pulsa (25 PPR atanapi 100 PPR), éta tiasa dikontrol paling seueur 11 sumbu. urang tiasa ngadamel handwhell kalayan kaluaran voltase DC24V numutkeun sarat konsumén.

  • Spindle Encoder

    Spindle Encoder

    Spindle Encoder 5v 1024ppr / 600ppr pikeun mesin cnc