Warta

  • Wawancara: Konflik Rusia-Ukraina mangaruhan gandum Afrika, nagara importing minyak paling, nyebutkeun pamingpin bisnis

    ADDIS ABABA, 18 April (Xinhua) - Dampak konflik Rusia-Ukraina dirasakeun sacara internasional, tapi mangaruhan paling parah gandum sareng minyak importing nagara-nagara Afrika, saur pamimpin bisnis."Konflik Rusia-Ukraina gaduh dampak anu signifikan pisan, dampak langsung ka seueur Afrika ...
    Maca deui
  • STRATEGI PASAR: DAMPAK Konflik Rusia-Ukraina Dina Pasar Saham Hong Kong

    Ti mimiti konflik Rusia-Ukraina, sababaraha rounds of hungkul geus dipigawé, tapi can aya kamajuan substantive.Kusabab konflik Rusia-Ukraina jeung sanksi saterusna ti AS jeung nagara Éropa lianna, pasar finansial global geus significa...
    Maca deui
  • percetakan tékstil jeung dyeing

    NEWKYE nawiskeun rangkeian komprehensif produk automation jeung rupa-rupa solusi sistem tailored ngawengku sakabéh prosés tékstil.Perusahaan ngagaduhan tim insinyur anu gaduh kaahlian anu kuat dina tékstil sareng nawiskeun solusi pikeun unggal aplikasi tékstil kalebet pemintalan katun, anyaman, d...
    Maca deui
  • Percetakan sareng bungkusan

    NEWKYE gaduh pamahaman anu jero ngeunaan kabutuhan otomatisasi industri percetakan sareng bungkusan.Portopolio produk komprehensif perusahaan ngamungkinkeun rupa-rupa solusi pikeun percetakan sareng bungkusan konsumén.Solusi NEWKYE nutupan aplikasi sapertos konstanta-t...
    Maca deui
  • CNC mesin bubut motorized spindle manufactures

    CNC lathing mangrupakeun salah sahiji metodeu sentral manufaktur.Bisa ngahasilkeun bagian cylindrical kalawan rupa-rupa contours.Dina wangunan mesin, anjeun teu bisa bypass shafts pikeun ngirimkeun kakuatan tina motor ka bagian nu pindah.Shafts, tangtosna, merlukeun péngkolan.Tapi CNC péngkolan jeung boring manggihan loba pamakéan ...
    Maca deui
  • Nagara resmi nandatanganan industri instrumen RCEP ushered dina situasi anyar dagang

    Nagara resmi nandatanganan industri instrumen RCEP ushered dina situasi anyar dagang

    Tanggal 15 Nopémber 2020, hiji warta gedé sumping sareng janten sorotan perhatian nagara-nagara di sakumna dunya.Sanggeus dalapan taun rundingan, pamingpin 15 nagara, kaasup Cina, Jepang jeung Singapura, nandatanganan perjanjian RCEP via konferensi video.Diajar yén RCEP umumna ngarujuk kana ...
    Maca deui
  • Perbandingan kinerja antara motor servo sareng motor stepper

    Salaku sistem kontrol open-loop, motor stepper gaduh hubungan penting sareng téknologi kontrol digital modern.Dina sistem kontrol digital domestik ayeuna, motor stepper loba dipaké.Kalayan penampilan sistem servo AC digital pinuh, motor servo AC beuki loba dilarapkeun dina digita ...
    Maca deui
  • Naha anjeun terang motor stepper

    Motor stepper mangrupikeun komponén kontrol loop kabuka anu ngarobih sinyal pulsa listrik kana pamindahan sudut atanapi pamindahan linier.Dina kasus non-overload, laju motor, posisi eureun ngan gumantung kana frékuénsi sinyal pulsa jeung jumlah pulsa, sarta teu kapangaruhan ku parobahan beban, th ...
    Maca deui