Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.