Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd upholds "customer munggaran, kiridit-berorientasi" pikeun nyieun produk paling praktis tur idéal, mun servo sagala rupa widang masarakat jeung pendekatan bisnis "nyokot iman alus sakumaha ieu, salamet;Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup”.kapuasan anjeun sarta kapercayaan mangrupakeun momentum kami.

Inverter

  • runtuyan N09 kinerja tinggi kontrol vektor inverter

    runtuyan N09 kinerja tinggi kontrol vektor inverter

    N09-2S0004H-N09-4T0022H / 4T0037L Luhur N09-4T0037H / 0055L Spésifikasi Karakteristik Kontrol Métode Kontrol Kontrol Véktor 1 Kontrol Véktor 2 Torsi Rotasi Mimitian 1.00Hz 180% 0.50% Laju 1.0.50 Hz adjustment 180% 0.50 Hz.. Precision ± 0,5% ± 0,2% Métode Kontrol Kontrol Véktor 1 Kontrol Véktor 2 Fungsi Penting Frékuénsi Setup Pangaturan undervdtage, tracking laju rotasi, wates laju rotasi, sababaraha ...