Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

Inverter

  • N09 series high performance vector control inverter

    N09 séri inverter kontrol vektor kinerja tinggi

    N09-2S0004H-N09-4T0022H / 4T0037L Luhur N09-4T0037H / 0055L Spesifikasi Kontrol Karakteristik Metode Kontrol Véktor Kontrol 1 Véktor Control 2 Start-up Rotation Torque 1.00Hz 180% 0.50Hz 180% Speed ​​Adjustment Scope 1:50 1: 100 Speed ​​Stabilization Precision ± 0,5% ± 0,2% Métode Kontrol Véktor Control 1 Vector Control 2 Essential Function Frékuénsi Setup Undervdtage penyesuaian, pelacakan kecepatan rotasi, wates kecepatan rotasi, sababaraha ...