Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd upholds "customer munggaran, kiridit-berorientasi" pikeun nyieun produk paling praktis tur idéal, mun servo sagala rupa widang masarakat jeung pendekatan bisnis "nyokot iman alus sakumaha ieu, salamet;Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup”.kapuasan anjeun sarta kapercayaan mangrupakeun momentum kami.

Handwheel (Mpg)

  • Kabayang leungeun

    Kabayang leungeun

    2-6 Axis 100/25 PPR 5v/12v/24v MPG Handwheel

    Aplikasi:

    Éta tiasa diterapkeun kana rupa-rupa sistem CNC, sapertos FANUC, SELCA, HANUC, SIEMENS, MITSUBISHI, FAGOR, HEIDENHAIN, LNC, SYNTEC, SKY, HUM, GSK, KND, HNC, NEWKYE, WASHING, sareng anu terkenal sanés. Sistim CNC.

    Konsumén tiasa milih modél dumasar kana tegangan kaluaran (DC5 ~ DC15V) sareng pulsa kaluaran (25 PPR atanapi 100 PPR), éta tiasa dikontrol paling seueur 11 sumbu.urang tiasa ngadamel handwhell kalawan tegangan kaluaran DC24V nurutkeun sarat customer.