Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

Handwheel (Mpg)

  • Handwheel

    Handwheel

    2-6 Axis 100/25 PPR 5v / 12v / 24v MPG Handwheel

    Aplikasi:

    Éta tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa sistem CNC, sapertos FANUC, SELCA, HANUC, SIEMENS, MITSUBISHI, FAGOR, HEIDENHAIN, LNC, SYNTEC, SKY, HUM, GSK, KND, HNC, NEWKYE, WASHING, sareng anu terkenal Sistem CNC.

    Konsumén tiasa milih modél numutkeun tegangan kaluaran (DC5 ~ DC15V) sareng kaluaran pulsa (25 PPR atanapi 100 PPR), éta tiasa dikontrol paling seueur 11 sumbu. urang tiasa ngadamel handwhell kalayan kaluaran voltase DC24V numutkeun sarat konsumén.