Taros Kami

Taizhou Newkye Electronics co., Ltd.

Alamat

6-3, Luxi, Fengjiang, Luqiao, Taizhou, Zhejiang, Cina.

Surélék

Telepon

0086-576-82671250

0086-13957666891

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 08:00-17:00

Saptu, Minggu: Tutup

Whatsapp

008613957666891

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami