Taros Kami

Taizhou Newkye Electronics co., Ltd.

Alamat

6-3, Luxi, Fengjiang, Luqiao, Taizhou, Zhejiang, Cina.

Telepon

0086-576-82671250

0086-13957666891

Jam

Senén-Jumaah: 8:00 am-5:00 pm

Saptu, Minggu: Ditutup

Whatsapp

008613957666891

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami