Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

Cnc Controller

  • NJ990(999)TDb

    NJ990 (999) TDb

    Fitur

    • 2-4 Axis tipe ékonomi bubut sareng sistem CNC ngarobahna
    • 800 * 600 8 inci tampilan warna LCD nyata
    • Ngarojong Turret listrik & kode binér turret
    • siklus interpolasi 2ms, presisi O.lum
    • Max speed gancang SOm / mnt, laju feed 15m / mnt
    • Paréntah G71 ngadukung siklus motong garis alur bentukna
    • Ngarojong pemrograman paréntah makro dina jinis kalimat sareng nelepon program makro kalayan parameter
    • Program pendukung dina sistem métrik / sistem inci, kalayan fungsi auto tool-setti ng, jsb.
    • Kalayan panganteur USB, éta ngadukung operasi file flash disk, konfigurasi sistem sareng pamutahiran parangkat lunak.
    • Hiji saluran pikeun handwheel, ngadukung MPG éksternal
    • Masukan umum dina 24 poin / kaluaran umum dina 24 poin
    • séri TDc ngadukung motor servo énkoder mutlak.

  • NJ1000MDb

    NJ1000MDb

    Fitur
    • 3-5 Sistem sumbu tipe kelas tinggi panggilingan Axis
    • 800 * 600 8 inci tampilan warna LCD nyata
    • Ngarojong Turret listrik & kode binér turret
    • siklus interpolasi 2ms, presisi 0,1 um
    • Max speed gancang 60m / mnt, laju feed nyaéta 30m / mnt
    • Hingga 10000 garis pondok kapasitas pra-maca, fungsi pre-processing anu kuat
    • Ngarojong pemrograman paréntah makro dina jinis kalimat sareng nelepon program makro kalayan parameter
    • Program pendukung dina sistem métrik / sistem inci, ningkatkeun / program absolut
    • Kalayan panganteur USB, disk na operasi file flash disk, konfigurasi sistem sareng pamutahiran parangkat lunak.
    • Hiji saluran pikeun handwheel, ngadukung MPG éksternal
    • Masukan umum dina 56 poin / kaluaran umum dina 32 poin
    • séri MDc ngadukung motor servo énkoder mutlak.

  • NEW980TC Cnc Controller

    NEW980TC Cnc Controller

    1. Sumbu dikontrol

    ● Sumbu anu tiasa dikontrol: 3 (X, Z, Y) (versi standar nyaéta fungsi servo mutlak)
    ● Link kampak : 3

    Fungsi pakan 2.Feed
    ● Kisaran paréntah Posisi: Input métrik (G21): -9999.9999mm ~ 9999.9999mm, Unit paréntah pangsaeutikna : 0,0001mm Inci input (G20): -9999.9999 inci ~ 9999.9999inch, Unit paréntah pang copelna: 0,0001inch
    ● Babandingan gear éléktronik: koefisien dobel frekuensi: 1 ~ 65536, koefisien divisi frékuénsi: 1 ~ 65536
    ● Laju nyebrang gancang : maks. kagancangan 60m / mnt
    ● Kecepatan eupan motong: Maks. 15m/min (G94) atanapi 500.00mm / r (G95)
    ● Ngaleungitkeun gancang: F0, 25%, 50%, 100%
    ● Override feedrate: 0 ~ 150% 16 sasmita pikeun disetél
    ● Modeu interpolasi: interpolasi linier, interpolasi busur, interpolasi benang
    ● Fungsi chamfer otomatis

  • NEW998MC cnc controller

    NEW998MC cnc controller

    ● Konfigurasi standar sistem nyaéta 5-sumbu, sareng sumbu rotasi tiasa diatur ku parameter;
    ● Maks. kagancangan posisi tiasa ngahontal 30m / mnt, sareng maks. kagancangan interpolasi tiasa ngahontal 15m / mnt;
    ● Linier, éksponénsial sareng S akselerasi / deceleration nyaéta opsional;
    ● Kompensasi kasalahan pitch Bidirectional, kompensasi kasalahan backlash, panjang alat sareng kompensasi radius alat sayogi;
    ● Manajemén anu merenah pikeun sistem nganggo kecap konci operasi multilevel;
    ● 10,4 inci LCD kromatik. Antarmuka Cina, Inggris tiasa dipilih ku netepkeun parameter anu aya hubunganana;
    ● Sistem ngagaduhan kapasitas memori program 56M pikeun nyimpen dugi ka 400 program sareng ngagaduhan fungsi éditan panggung tukang sareng tiasa ngédit program di tukang,
    ● Sistem ngagaduhan antarmuka RS232 sareng USB standar anu tiasa ngawujudkeun transmisi dua arah program, parameter sareng program PLC antara CNC sareng PC;
    ● Sistem ngagaduhan kontrol DNC sareng tingkat baud na tiasa diatur;