Taizhou Newkye Electronics Co., Ltd ngadukung ”palanggan heula, berorientasi kiridit” pikeun nyiptakeun produk anu paling praktis sareng idéal, pikeun ngalayanan sagala rupa bidang masarakat kalayan pendekatan bisnis "nyandak iman anu saé ieu, salamet; Hiji sasalaman, babaturan saumur hirup ”. kapuasan sareng kapercayaan anjeun mangrupikeun momentum kami.

Motor stepper loop anu ditutup sareng supir

  • Closed Loop Stepper Motor and driver

    Ditutup Loop Stepper Motor sareng supir

    Motor servo Hybrid (motor stepper loop nutup) ngagaduhan kaunggulan presisi tinggi, torsi kaluaran tinggi, noise low, kinerja dinamis anu unggul sareng ciri sareng kaunggulan anu sanés. Motor servo hibrid seueur dilarapkeun dina mesin damel kai, printer 3D, alat-alat otomatis tina alat médis, laboratorium, mesin pengepakan sareng éléktronika, sareng acara-acara sanés anu peryogi dina posisi linier anu akurat.