Tentang Kami

Taizhou Newkye Electronics co., Ltd.

Visi Perusahaan

Janten mitra global anu tiasa dipercaya!

Misi Perusahaan

Di NEWKYE, misi kami nyaéta ngajantenkeun NEWKYE populér di sakumna dunya. Taat kana filsafat perusahaan "Khusus Konsentrasi Terfokus", sareng ngalangkungan kerjasama sareng perusahaan terkenal sareng mitra téknis di bumi sareng luar negeri, kami parantos ngasilkeun langkung seueur pendapatan pikeun palanggan salami kerjasama jangka panjang, sareng ngabantosan aranjeunna kéngingkeun langkung seueur kasuksésan dina jaman inpormasi , sareng inovasi berkelanjutan kami dina téknologi sareng manajemén.

Profil Perusahaan

Kusabab ngadegna, NEWKYE keukeuhs asup tujuan inovasi, gancang sareng pragmatik pikeun ningkatkeun daya saing perusahaan. Kamigawé bareng seueur pausahaan ti nagara anu béda-béda di dunya ngaliwatan sababaraha taun usaha .

Urang produk kaasup motor servomotor stepper, loop stepper motor ditutup, servo spindle, driver, cnc controller, inverter jsb. Kami ngadamel solusi otomatisasi anu sampurna pikeun konsumén sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngendalikeun biaya, ningkatkeun nilai perusahaan. éta parantos teras mekarkeun daérah anu lumaku sareng dikembangkeun. Kusabab kinerja anu hadé sareng harga anu lumayan, produk NEWKYE parantos seueur dianggo dina sagala rupa bidang otomasi industri. sapertos: Lathe, mesin panggilingan CNC, Pusat mesin, mesin Ukiran,Robot, Mesin bungkus, Mesin tékstil, Dmesin ispensing, Pbilas, Mesin motong plasma, Lmesin motong aser jeung Mnaroskeun nyieun mesin, jsb.

Filsafat Perusahaan

Husus: Nyayogikeun produk anu sampurna ku ngahususkeun kana naon anu urang mahir!

Konsentrasi: Nyugemakeun konsumén ku sabar ngadangukeun pendapat sareng tuntutanana!

Fokus: Jantenkeun inovasi terus-terusan ku saderhana ngabaktikeun produk R&D!

Nilai Inti

Integritas: hakekat nilai; Inovasi: jiwa tina nilai; Pragmatisme: aturan nilai

Kawijakan kualitas

Ngudag kualitas anu luar biasa, ngaleuwihan paménta konsumén.