Tentang Kami

Taizhou Newkye Electronics co., Ltd.

Visi Perusahaan

Janten mitra anu tiasa dipercaya pikeun otomatisasi global!

Misi perusahaan

Di NEWKYE, misi kami nyaéta ngajantenkeun NEWKYE populer di sakumna dunya.Adhering kana falsafah perusahaan tina "Specialized kentel fokus", sarta ngaliwatan cooperating jeung pausahaan kawentar tur mitra teknis di imah jeung di mancanagara, kami geus mawa leuwih revenues pikeun konsumén salila gawé babarengan jangka panjang, sarta mantuan aranjeunna mangtaun leuwih sukses dina jaman informasi. , kalawan inovasi sustainable kami dina téhnologi sarta manajemén.

Profil Perusahaan

Kusababngadegna, NEWKYEkeukeuhs on Tujuan inovasi, gancang sareng pragmatis pikeun ningkatkeun daya saing perusahaan.Urangcooperated lobapausahaanti nagara béda di sakuliah dunyangaliwatan sababaraha taun usaha.

Urangproduk ngawengkumotor servo,motor stepper, motor stepper loop katutup, spindle servo, supir, controller cnc, inverter jsb.Kami ngadamel solusi automation anu sampurna pikeun para nasabah sareng ngabantosan aranjeunna ngontrol biaya, ningkatkeun nilai perusahaan.eta geus terus dimekarkeun wewengkon lumaku sarta dimekarkeun.Owing kinerja alus teuing jeung harga lumrah, produk NEWKYE geus loba dipaké dina sagala rupa widang automation industri.sapertos: Lathe, mesin panggilingan CNC, Pusat Mesin, Mesin Ukiran,Robot, Mesin bungkusan,Mesin tékstil,Dmesin ngeusian,Printer,Mesin motong plasma, Lmesin motong aserjeung Mnanyanyieunmesin, jsb.

Filsafat perusahaan

Spésialisasi: Nyadiakeun produk anu sampurna ku ngahususkeun naon anu kami mahér!

Konsentrasi: Nyugemakeun konsumén ku sabar ngadangukeun pendapat sareng tungtutanna!

Difokuskeun: Jieun inovasi terus ku single-heartedly devoting kana produk R&D!

Nilai Inti

Integritas: hakekat nilai;Inovasi: jiwa nilai;Pragmatisme: aturan nilai

Kawijakan kualitas

Ngudag kualitas beredar, ngaleuwihan paménta konsumén.