90 Runut Servo Motor

Pancegahan pamasangan
1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél motor

90ST-IM02430

90ST-IM03520

90ST-IM04025

Daya anu dipeunteun (Kw)

0,75

0,73

1.0

Dipeunteun tegangan (V)

220

220

220

Dipeunteun ayeuna (A)

3.0

3.0

4

Dipeunteun laju (rpm)

3000

2000

2500

Peunteun torsi (Nm)

2.4

3.5

4

Torsi puncak (Nm)

7.1

10.5

12

Puncak ayeuna (A)

9

9

12

Tegangan konstan (V / 1000r / mnt)  

51

 

67

 

60

Koefisien torsi (Nm / A)  

0,8

 

1.2

 

1.0

Inersia rotor (kg.m2)

2,45 × 10-4

3,4 × 10-4

3,7 × 10-4

Résistansi garis-garis (Ω)

3.2

4.06

2,69

Induktansi garis-garis (mH)

7.0

9.7

6.21

Konstanta waktos listrik (ms)  

2.2

 

2.39

 

2.3

Beurat (kg)

3.1

3.9

4.2

Nomer garis énkoder (PPR)

2500ppr (5000ppr / 17bit / 23bit opsional)

Kelas insulasi

Kelas F

Kelas kaamanan

IP65

Lingkungan

Suhu: -20 ~ + 50 Kalembaban: <90% (kaayaan henteu kondensasi)

Catetan:Upami sarat khusus anu diperyogikeun, pls ngahubungi departemen téknis kami.

Énergi Precision Kakuatan anu kuat

Diménsi Pamasangan: unit = mm

Modél

90ST-IM02430

90ST-IM03520

90ST-IM04025

Tanpa ukuran marake (L)

150

172

182

Kalayan ukuran rem éléktromagnétik (L)  

198

 

220

 

230

Kalayan ukuran rem permanén (L)  

201

 

229

 

239

90 Series Servo Motor Parameters

Di luhur mangrupikeun dimensi pamasangan standar, éta tiasa dirobih numutkeun kabutuhan pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami