80 Runut Servo Motor

Pancegahan pamasangan
1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél motor

80ST-IM01330

80ST-IM02430

80ST-IM03520

80ST-IM04025

Daya anu dipeunteun (Kw)

0.4

0,75

0,73

1.0

Dipeunteun tegangan (V)

220

220

220

220

Dipeunteun ayeuna (A)

2.0

3.0

3.0

4.4

Dipeunteun laju (rpm)

3000

3000

2000

3000

Peunteun torsi (Nm)

1.27

2.39

3.5

4.0

Torsi puncak (Nm)

3.8

7.1

10.5

12

Puncak ayeuna (A)

6.0

9.0

9.0

13.2

Tegangan konstan (V / 1000r / mnt)  

40

 

48

 

71

 

56

Koefisien torsi (Nm / A)  

0,64

 

0,8

 

1.17

 

0,9

Inersia rotor (kg.m2)

1,05 × 10-4

1,82 × 10-4

2,63 × 10-4

2,97 × 10-4

Résistansi garis-garis (Ω)  

4.44

 

2,88

 

3,65

 

1,83

Induktansi garis-garis (mH)  

7.93

 

6.4

 

8.8

 

4,72

Konstanta waktos listrik (ms)  

1,66

 

2.22

 

2.4

 

2,58

Beurat (kg)

1.78

2.9

3.9

4.1

Nomer garis énkoder (PPR)  

2500ppr (5000ppr / 17bit / 23bit opsional)

Kelas insulasi

Kelas F

Kelas kaamanan

IP65

Lingkungan

Suhu: -20 ~ + 50 Kalembaban: <90% (kaayaan henteu kondensasi)

Catetan:Upami sarat khusus anu diperyogikeun, pls ngahubungi departemen téknis kami.

Énergi Precision Kakuatan anu kuat

Diménsi pamasangan: unit = mm

Modél

80ST-IM01330

80ST-IM02430

80ST-IM03520

80ST-IM04025

Tanpa ukuran marake (L)

124

151

179

191

Kalayan ukuran rem éléktromagnétik (L)  

164

 

191

 

219

 

231

Kalayan ukuran rem permanén (L)  

178

 

205

 

233

 

245

80 Series Servo Motor Parameters

Di luhur mangrupikeun dimensi pamasangan standar, éta tiasa dirobih numutkeun kabutuhan pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami