60 Runut Servo Motor

Pancegahan pamasangan
1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél motor

60ST-IM00630

60ST-IM01330

60ST-IM01930

Daya anu dipeunteun (Kw)

0,2

0.4

0.6

Dipeunteun tegangan (V)

220

220

220

Dipeunteun ayeuna (A)

1.2

2.8

3.5

Dipeunteun laju (rpm)

3000

3000

3000

Peunteun torsi (Nm)

0,637

1.27

1.91

Torsi puncak (Nm)

1.91

3.9

5.73

Tegangan konstan (V / 1000r / mnt)  

30.9

 

29.6

 

34

Koefisien torsi (Nm / A)  

0,53

 

0,45

 

0,55

Inersia rotor (kg.m2)

0,175 × 10-4

0,29 × 10-4

0,39 × 10-4

Résistansi garis-garis (Ω)  

6.18

 

2.35

 

1,93

Induktansi garis-garis (mH)  

29.3

 

14.5

 

10.7

Konstanta waktos listrik (ms)  

4,74

 

6.17

 

5.5

Beurat (kg)

1.16

1.63

2.07

Nomer garis énkoder (PPR)  

2500ppr (5000ppr / 17bit / 23bit opsional)

Kelas insulasi

Kelas F

Kelas kaamanan

IP65

Lingkungan

Suhu: -20 ~ + 50 Kalembaban: <90% (kaayaan henteu kondensasi)

Catetan:Upami sarat khusus anu diperyogikeun, pls ngahubungi departemen téknis kami.

Énergi Precision Kakuatan anu kuat

Diménsi Pamasangan: unit = mm

Modél

60ST-IM00630

60ST-IM01330

60ST-IM01930

Tanpa ukuran marake (L)

116

141

169

Sareng ukuranana marake (L)

164

189

217

60 series servo motor parameters

Di luhur mangrupikeun dimensi pamasangan standar, éta tiasa dirobih numutkeun kabutuhan pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami