60 Runtuyan Servo Motor

Pancegahan instalasi
1.Pasang / ngabongkar kana tungtung aci motor, ulah pencét aci teuas, pikeun nyegah karuksakan encoder di sisi séjén aci motor.
2.Try pikeun nyegah Geter base as, pikeun nyegah bearing ruksak.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Modél motor

60ST-IM00630

60ST-IM01330

60ST-IM01930

kakuatan dipeunteun (Kw)

0.2

0.4

0.6

tegangan dipeunteun (V)

220

220

220

Dipeunteun ayeuna (A)

1.2

2.8

3.5

laju dipeunteun (rpm)

3000

3000

3000

Torsi dipeunteun (Nm)

0.637

1.27

1.91

Puncak torsi (Nm)

1.91

3.9

5.73

Konstanta tegangan (V/1000r/min)  

30.9

 

29.6

 

34

Koéfisién torsi (Nm/A)  

0.53

 

0.45

 

0.55

Inersia rotor (kg.m2)

0,175 × 10-4

0,29 × 10-4

0,39 × 10-4

Résistansi garis-garis (Ω)  

6.18

 

2.35

 

1.93

Induktansi garis-garis (mH)  

29.3

 

14.5

 

10.7

Konstanta waktos listrik (ms)  

4.74

 

6.17

 

5.5

Beurat (kg)

1.16

1.63

2.07

Nomer garis encoder (PPR)  

2500ppr (5000ppr/17bit/23bit opsional)

Kelas insulasi

Kelas F

Kelas kaamanan

IP65

Lingkungan

Suhu: -20 ~ + 50 Kalembaban: <90% (kaayaan non-condensing)

Catetan:Lamun sarat husus sejenna anu diperlukeun, PLS ngahubungan departemen teknis urang.

Énergi Precision kakuatan Strong

Ukuran instalasi: unit = mm

Modél

60ST-IM00630

60ST-IM01330

60ST-IM01930

Tanpa rem ukuran (L)

116

141

169

Kalayan ukuran rem (L)

164

189

217

60 runtuyan parameter motor servo

Di luhur mangrupakeun dimensi instalasi baku, éta bisa dirobah nurutkeun sarat customer urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami