40 Runut Servo Motor

Pancegahan pamasangan
1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél motor

40ST-IM00130

40ST-IM00330

Daya anu dipeunteun (Kw)

0,05

0,1

Dipeunteun tegangan (V)

220

220

Dipeunteun ayeuna (A)

0.4

0.6

Dipeunteun laju (rpm)

3000

3000

Peunteun torsi (Nm)

0,16

0,32

Torsi puncak (Nm)

0,32

0,64

Tegangan konstan (V / 1000r / mnt)  

36.8

 

32.8

Koefisien torsi (Nm / A)  

0.4

 

0,53

Inersia rotor (kg.m2)

0,025 × 10-4

0,051 × 10-4

Résistansi garis-garis (Ω)  

108

 

34

Induktansi garis-garis (mH)  

108

 

40

Konstanta waktos listrik (ms)  

1.0

 

1.18

Beurat (kg)

0,32

0,47

Nomer garis énkoder (PPR)  

2500ppr (5000ppr / 17bit / 23bit opsional)

Kelas insulasi

Kelas F

Kelas kaamanan

IP65

Lingkungan

Suhu: -20 ~ + 40 Kalembaban: <90% (kaayaan henteu kondensasi)

Catetan:Upami sarat khusus anu diperyogikeun, pls ngahubungi departemen téknis kami.

Énergi Precision Kakuatan anu kuat

Diménsi Pamasangan: unit = mm

Modél

40ST-IM00130

40ST-IM00330

Tanpa ukuran marake (L)

75

90

Sareng ukuranana marake (L)

109

124

newkye servo motor

Di luhur mangrupikeun dimensi pamasangan standar, éta tiasa dirobih numutkeun kabutuhan pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami