130 Series Servo Motor

Pancegahan pamasangan
1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél motor

130ST-IM04025

130ST-IM05025

130ST-IM06025

130ST-IM07725

Daya anu dipeunteun (Kw)

1.0

1.3

1.5

2.0

Dipeunteun tegangan (V)

220

220

220

220

Dipeunteun ayeuna (A)

4.0

5.0

6.0

7.5

Dipeunteun laju (rpm)

2500

2500

2500

2500

Peunteun torsi (Nm)

4

5.0

6

7.7

Torsi puncak (Nm)

12

15

18

22

Tegangan konstan (V / 1000r / mnt)  

72

 

68

 

65

 

68

Koefisien torsi (Nm / A)  

1.0

 

1.0

 

1.0

 

1.03

Inersia rotor (kg.m2)

0,85 × 10-3

1,06 × 10-3

1,26 × 10-3

1,53 × 10-3

Résistansi garis-garis (Ω)  

2,76

 

1,84

 

1.21

 

1.01

Induktansi garis-garis (mH)  

6.42

 

4.9

 

3.87

 

2.94

Konstanta waktos listrik (ms)  

2.32

 

2,66

 

3.26

 

3.8

Beurat (kg)

6.2

6.6

7.4

8.3

Nomer garis énkoder (PPR)  

2500ppr (5000ppr / 17bit / 23bit opsional)

Kelas insulasi

Kelas F

Kelas kaamanan

IP65

Lingkungan

Suhu: -20 ~ + 50 Kalembaban: <90% (kaayaan henteu kondensasi)

Catetan:Upami sarat khusus anu diperyogikeun, pls ngahubungi departemen téknis kami.

Énergi Precision Kakuatan anu kuat

Diménsi Pamasangan: unit = mm

  Peunteun torsi (Nm)  

4

Nm

 

5

Nm

 

6

Nm

 7.7Nm 10NM 15NM

1000/1500

rpm

2500rpm 1500rpm 2500rpm

Tanpa ukuran marake (L)

166

171

179

192

213

209

241

231

Kalayan ukuran rem éléktromagnétik (L)

223

228

236

249

294

290

322

312

Kalayan ukuran rem permanén (L)  

236

 

241

 249  

262

 

283

 

279

 

311

 

301

130 Series Servo Motor Parameters

Di luhur mangrupikeun dimensi pamasangan standar, éta tiasa dirobih numutkeun kabutuhan pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami