110 Runtuyan Servo Motor

Pancegahan instalasi
1.Pasang / ngabongkar kana tungtung aci motor, ulah pencét aci teuas, pikeun nyegah karuksakan encoder di sisi séjén aci motor.
2.Try pikeun nyegah Geter base as, pikeun nyegah bearing ruksak.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Modél motor

110ST-IM02030

110ST-IM04020

110ST-IM04030

kakuatan dipeunteun (Kw)

0.6

0.8

1.2

tegangan dipeunteun (V)

220

220

220

Dipeunteun ayeuna (A)

2.5

3.5

5.0

laju dipeunteun (rpm)

3000

2000

3000

Torsi dipeunteun (Nm)

2

4

4

Puncak torsi (Nm)

6

12

12

Konstanta tegangan (V/1000r/min)  

56

 

79

 

54

Koéfisién torsi (Nm/A)  

0.8

 

1.14

 

0.8

Inersia rotor (kg.m2)

0,31 × 10-3

0,54 × 10-3

0,54 × 10-3

Résistansi garis-garis (Ω)

3.6

2.41

1.09

Induktansi garis-garis (mH)

8.32

7.3

3.3

Konstanta waktos listrik (ms)  

2.3

 

3.0

 

3.0

Beurat (kg)

4.5

6

6

Nomer garis encoder (PPR)

2500ppr (5000ppr/17bit/23bit opsional)

Kelas insulasi

Kelas F

Kelas kaamanan

IP65

Lingkungan

Suhu: -20 ~ + 50 Kalembaban: <90% (kaayaan non-condensing)

Catetan:Lamun sarat husus sejenna anu diperlukeun, PLS ngahubungan departemen teknis urang.

Énergi Precision kakuatan Strong

 

Ukuran instalasi: unit = mm

Torsi dipeunteun (Nm)

2N.m

4N.m

5N.m

6N.m

Tanpa rem ukuran (L)

159

189

204

219

Kalayan rem éléktromagnétik ukuran (L)  

233

 

263

 

278

 

293

Kalayan ukuran marake magnet permanén (L)  

215

 

245

 

260

 

275

110 Parameter Servo Motor Series

Di luhur mangrupakeun dimensi instalasi baku, éta bisa dirobah nurutkeun sarat customer urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami