110 Series Servo Motor

Pancegahan pamasangan
1. Masang / bubarkeun ka tungtung batang motor, ulah pencét aci heuras, pikeun nyegah ngarusak encoder di sisi séjén garan motor.
2.Cobian nyegah getaran dasar as, pikeun nyegah bantosan rusak.


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

Modél motor

110ST-IM02030

110ST-IM04020

110ST-IM04030

Daya anu dipeunteun (Kw)

0.6

0,8

1.2

Dipeunteun tegangan (V)

220

220

220

Dipeunteun ayeuna (A)

2.5

3.5

5.0

Dipeunteun laju (rpm)

3000

2000

3000

Peunteun torsi (Nm)

2

4

4

Torsi puncak (Nm)

6

12

12

Tegangan konstan (V / 1000r / mnt)  

56

 

79

 

54

Koefisien torsi (Nm / A)  

0,8

 

1.14

 

0,8

Inersia rotor (kg.m2)

0,31 × 10-3

0,54 × 10-3

0,54 × 10-3

Résistansi garis-garis (Ω)

3.6

2.41

1.09

Induktansi garis-garis (mH)

8.32

7.3

3.3

Konstanta waktos listrik (ms)  

2.3

 

3.0

 

3.0

Beurat (kg)

4.5

6

6

Nomer garis énkoder (PPR)

2500ppr (5000ppr / 17bit / 23bit opsional)

Kelas insulasi

Kelas F

Kelas kaamanan

IP65

Lingkungan

Suhu: -20 ~ + 50 Kalembaban: <90% (kaayaan henteu kondensasi)

Catetan:Upami sarat khusus anu diperyogikeun, pls ngahubungi departemen téknis kami.

Énergi Precision Kakuatan anu kuat

 

Diménsi Pamasangan: unit = mm

Peunteun torsi (Nm)

2N.m

4N.m

5NM

6NM

Tanpa ukuran marake (L)

159

189

204

219

Kalayan ukuran rem éléktromagnétik (L)  

233

 

263

 

278

 

293

Kalayan ukuran rem permanén (L)  

215

 

245

 

260

 

275

110 Series Servo Motor Parameters

Di luhur mangrupikeun dimensi pamasangan standar, éta tiasa dirobih numutkeun kabutuhan pelanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami