Produk

Kategori Produk

Solusi na

Sertipikat

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Nagara-nagara anu sacara resmi nandatanganan industri instrumen RCEP nganteurkeun kaayaan perdagangan anyar

    Tanggal 15 Nopémber 2020, aya berita ageung sumping sareng janten fokus perhatian nagara-nagara di panjuru dunya. Saatos dalapan taun negosiasi, para pamimpin ti 15 nagara, kalebet Cina, Jepang sareng Singapura, nandatanganan perjanjian RCEP via konperénsi pidéo. Diajar yén RCEP umumna nuduhkeun t ...

  • Perbandingan kinerja antara motor servo sareng motor stepper

    Salaku sistem kontrol loop terbuka, motor stepper ngagaduhan hubungan anu penting sareng téknologi kontrol digital modéren. Dina sistem kontrol digital domestik ayeuna, motor stepper seueur dianggo. Kalayan tampilan sistem servo AC digital pinuh, motor servo AC langkung seueur diterapkeun dina digita ...

  • Naha anjeun terang motor stepper

    Motor stepper mangrupikeun komponén kontrol loop terbuka anu ngarobah sinyal pulsa listrik janten perpindahan sudut atanapi perpindahan linier. Dina kasus non-overload, laju motor, posisi eureun ukur gumantung kana frekuensi sinyal pulsa sareng nomer pulsa, sareng henteu kapangaruhan ku parobihan beban, ...