produk

Kategori produk

Solusi

Sertipikat

panganyarna

WARTA

  • Wawancara: Konflik Rusia-Ukraina mangaruhan gandum Afrika, nagara importing minyak paling, nyebutkeun pamingpin bisnis

    ADDIS ABABA, 18 April (Xinhua) - Dampak konflik Rusia-Ukraina dirasakeun sacara internasional, tapi mangaruhan paling parah gandum sareng minyak importing nagara-nagara Afrika, saur pamimpin bisnis."Konflik Rusia-Ukraina gaduh dampak anu signifikan pisan, dampak langsung ka seueur Afrika ...

  • STRATEGI PASAR: DAMPAK Konflik Rusia-Ukraina Dina Pasar Saham Hong Kong

    Ti mimiti konflik Rusia-Ukraina, sababaraha rounds of hungkul geus dipigawé, tapi can aya kamajuan substantive.Kusabab konflik Rusia-Ukraina jeung sanksi saterusna ti AS jeung nagara Éropa lianna, pasar finansial global geus significa...

  • percetakan tékstil jeung dyeing

    NEWKYE nawiskeun rangkeian komprehensif produk automation jeung rupa-rupa solusi sistem tailored ngawengku sakabéh prosés tékstil.Perusahaan ngagaduhan tim insinyur anu gaduh kaahlian anu kuat dina tékstil sareng nawiskeun solusi pikeun unggal aplikasi tékstil kalebet pemintalan katun, anyaman, d...

  • Percetakan sareng bungkusan

    NEWKYE gaduh pamahaman anu jero ngeunaan kabutuhan otomatisasi industri percetakan sareng bungkusan.Portopolio produk komprehensif perusahaan ngamungkinkeun rupa-rupa solusi pikeun percetakan sareng bungkusan konsumén.Solusi NEWKYE nutupan aplikasi sapertos konstanta-t...

  • CNC mesin bubut motorized spindle manufactures

    CNC lathing mangrupakeun salah sahiji metodeu sentral manufaktur.Bisa ngahasilkeun bagian cylindrical kalawan rupa-rupa contours.Dina wangunan mesin, anjeun teu bisa bypass shafts pikeun ngirimkeun kakuatan tina motor ka bagian nu pindah.Shafts, tangtosna, merlukeun péngkolan.Tapi CNC péngkolan jeung boring manggihan loba pamakéan ...